Noget om

musikken

Der er egne videooptagelser og egne fotografier

Seneste opdatering: Bryan Ferry og Koncerter i 2014

 

 

Det er på ingen måde en hemmelighed, at vi holder meget af musik. Vi har selvfølgelig ikke totalt i et og alt samme smag, men kendetegnende er, at vi er åbne overfor al musik, vi hører, og vil gerne høre musik, som ved en umiddelbar lytning ikke lyder som sagen for os, men ved gentagelse efter gentagelse kan vinde vores gehør. Meget ofte oplever vi, at det lidt vanskelige tilgængelige musik, der hos os overlever bedst, fordi der ved hver ny aflytning åbenbarer sig noget nyt.

"NOGET OM MUSIKKEN" vil f.eks. kunne indeholde noget om ny jazz, rock, blues, klassisk, opera, eksperimenterende musik m.v., men vil ikke indeholde noget om den lette pop, traditionel jazz, operetter, musicals m.v.. Vi vil indimellem fortælle noget mindre kendt om musik. Ting, som måske ikke umiddelbart kan aflæses i forskellige musikleksika, hjemmesider o.l. Men vi vil også bare fortælle om noget, som vi har oplevet. "NOGET OM MUSIKKEN” indeholder også en slags anmeldelser. Det kan godt være, at en eller anden artist, vi fortæller om, ikke i så høj grad har din interesse, men den oplevelse, vi fortæller om, er måske ikke så uinteressant endda.

Under nogle af siderne på "NOGET OM MUSIKKEN” er der foruden tekst også billeder, video og lyd. Der er egne videooptagelser og egne fotografier.

Andre billeder og video: Fotogallerioversigt

Hvis du har ønsker om at downloade fotos og video i allerhøjeste optimale tekniske kvalitet eller ønsker om at få oversigter på nogle film, jeg har optaget fra TV eller vil stille forespørgsler, så gå til Bestillinger.

© Otto Jarl