rejser og oplevelser

Rejser og oplevelser

 

Her er nogle sider, hvor vi med tekst og billedmateriale fortæller om rejser og oplevelser, der har gjort indtryk på os.

 

Det er ikke et familiealbum, men en beskrivelse i foto og tekst af bygninger, landskaber m.m. af de steder, vi har besøgt. Det kunne være, at du blev fristet til selv at opleve de steder, vi her skildrer.

 

Det skal nævnes, at billederne er komprimerede, så download ikke tager for lang tid. Det går naturligvis ud over størrelse og den tekniske kvalitet.

 

De oprindelige billeder er således i langt bedre teknisk kvalitet, end det her på internettet vises. Såfremt du ønsker at se eller udprinte nogle billeder i virkelig god kvalitet, anbefales det, at du sender os en e-mail eller selv downloader direkte fra severen, se Foto og video oversigt.

 

Det skal bemærkes, at der er copyright på alle vores billeder og video.

Yderligere billeder fra steder, klik Foto og video oversigt

Planlæg din rejse

Du kan her få inspiration til planlægning af dine rejser, hvad enten det er en lille hurtig rejse eller en mere eksotisk rejse.

 

Vi har her på denne hjemmeside beskrivelser af forskellige feriemål i tekst og billeder. Der er på siderne ikke tale om "familien på ferie", eller en turistguide i gængs betydning, men forsøg på en anden måde at informere og oplyse om de steder, vi har besøgt.

 

Prøv at blive inspireret til at tage en let og kort tur til f.eks. Stockholm, Polen og Norge. Eller planlæg en fantastisk tur og meget smuk tur til USA's vestkyst. Eller hvad med en mere strabadserende tur til det for danskere meget fremmedartede Nordindien, Tibet eller til Island. Eller hvad med Sydafrika? Eller Nordkap? Sydpolen? Iran? Grønland?

© Otto Jarl